Få et tilbud

Vi er her for din skyld og elsker udfordringer. Vi er altid friske på at give dig rådgivning og et godt tilbud på din næste tryksag.

  • FÅ ET TILBUD

  • For at hjælpe dig bedst muligt vil vi gerne vide : Oplag/antal; Papir type; Omslag; Farver (cmyk – pantone); Sideantal
  • DINE OPLYSNINGER

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Luk tilbud ønsket
CLAUSEN GRAFISK

Kendt for kvalitet
i over 30 år

Clausen Grafisk er stiftet i 1984.  Vores speciale er årsberetninger, kunstbøger og kreative brochurer – i det hele taget publikationer, hvor kvaliteten har ekstra høj prioritet.

Vi satser på en kombination af markedets bedste teknologi og dygtige, motiverede medarbejdere. Derfor bliver vi aldrig Danmarks billigste eller største trykkeri. Til gengæld er vi kendt for god service, ultimativ kvalitet og stabile kunderelationer baseret på tillid.

Clausen grafisk er en del af Clausen gruppen, der beskæftiger over 60 medarbejdere og leverer kommunikation og grafiske løsninger til en række af landets førende virksomheder og bureauer.

Ansvarlighed er en naturlig del af vores organisation

Nogle har en misforstået opfattelse af, at tryksager er dårligt for miljøet. Sådan forholder det sig faktisk ikke, for eksempel blev 72,5% af det europæiske papirforbrug i 2016 genanvendt.

Vi arbejder hele tiden på, aktivt at mindske vores miljøpåvirkning, og vi er meget opmærksomme på, at vi har et ansvar vi skal være bevidst om.

Vores miljøarbejde er bl.a. dokumenteret i form af følgende certificeringer:
– Licens til Svanemærket
– FSC®-certificering
– Tilslutning til Grafisk CSR kodeks.

Se yderligere her: Vores miljøpolitik.

Må vi anbefale Kindly?

Kindly er et bureau, der løser kommercielle udfordringer gennem indsigtsbaseret koncept og design. Kindly er ejet af Clausen Gruppen.

Besøg kindly her

Kvalitet og miljø

Målet er altid at skabe den bedste kvalitet. Både for vores kunder og for vores egen skyld. Vores dygtige medarbejdere har i mange år produceret mode-, kunst- og madbøger, hvor der stilles ekstra høje krav til kvaliteten.
Her rådgiver vi om papirvalg, billedbehandling og færdiggørelse, som jo i sagens natur har stor indflydelse på det færdige resultat.
Måske krydrer vi den lækre bog med specielle effekter, som f.eks. lak, præg eller en udstansning, som giver ”det ekstra lille pift” til den færdige produktion.
Den entusiasme og ihærdighed vil naturligvis også smitte af på alle de øvrige tryksager vi hver dag, 24 timer i døgnet, kører igennem vores trykmaskiner. Intet bliver overladt til tilfældighederne.

Peter Dannemand Produktionschef

Kunsten som grundlag

Det er en udbredt misforståelse at tro, at man alene ved at råde over moderne tekniske hjælpemidler, kan fremstille tryksager, nemt og helt ukompliceret. Men sådan hænger tingene ikke sammen.
Det kræver faktisk sin helt egen kunst, at kunne levere kvalitetstryksager til gode priser, på rette tid og sted. Og samtidig have tilfredse kunder, der kommer igen. Det er vores ekspertise, erfaring og dygtige medarbejdere garant for, og det er den kunst, som vi kan.

Thorsten Clausen Adm. direktør

Ambition om at være blandt de bedste

Vi har en klar målsætning om at være blandt de allerbedste i Europa, når det gælder produktion af eksklusive tryksager og levering, i høj kvalitet.
Vi tror på, at der trods konkurrence fra online markedsføring og andre muligheder, også i fremtiden er plads til et moderne og kvalitetsbevidst trykkeri, som sætter dialog og det personlige møde med kunden, højest på dagsordenen.
Som kunde hos os, kan du forvente naturligt engagement og lyst til at gøre en positiv forskel, som sikrer den optimale løsning.
Godt humør og et glimt i øjet, følger helt naturligt med som en del af pakken og koster ikke ekstra.

Martin Hougaard Kontaktchef

Få et tilbud

Vi elsker udfordringer, og vi er altid friske på at give dig rådgivning og et godt tilbud på din næste tryksag.

Bliv ringet op

Nogen gange er det nemmest at tage den over telefonen. Indtast dit nummer, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se vores brochure

Vores profilbrochure gør sig absolut bedst som papirudgave. Du har dog også mulighed for at modtage den direkte i din indbakke.