Få et tilbud

Vi er her for din skyld og elsker udfordringer. Vi er altid friske på at give dig rådgivning og et godt tilbud på din næste tryksag.

  • FÅ ET TILBUD

  • For at hjælpe dig bedst muligt vil vi gerne vide : Oplag/antal; Papir type; Omslag; Farver (cmyk – pantone); Sideantal
  • DINE OPLYSNINGER

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Luk tilbud ønsket
CLAUSEN GRAFISK

Kendt for kvalitet
i over 30 år

Clausen Grafisk er stiftet i 1984. Vores speciale er årsberetninger, kunstbøger og kreative brochurer – i det hele taget publikationer, hvor kvaliteten har ekstra høj prioritet.

Vi satser på en kombination af markedets bedste teknologi og dygtige, motiverede medarbejdere med høj faglighed. Vi leverer grafiske løsninger til en række af landets førende virksomheder og bureauer, og er kendt for god service, ultimativ kvalitet og stabile kunderelationer baseret på tillid.

Clausen Grafisk er en del af Skandinaviens største grafiske virksomhed, Scandinavian Print Group, der beskæftiger over 550 medarbejdere.

Ansvarlighed er en naturlig del af vores organisation

Nogle har en misforstået opfattelse af, at tryksager er dårligt for miljøet. Sådan forholder det sig faktisk ikke, for eksempel blev 72,5% af det europæiske papirforbrug i 2016 genanvendt.

Vi arbejder hele tiden på, aktivt at mindske vores miljøpåvirkning, og vi er meget opmærksomme på, at vi har et ansvar vi skal være bevidst om.

Vores miljøarbejde er bl.a. dokumenteret i form af følgende certificeringer:
– Licens til Svanemærket
– FSC®-certificering
– Tilslutning til Grafisk CSR kodeks.

Se yderligere her: Vores miljøpolitik.

Må vi anbefale Kindly?

Kindly er et bureau, der løser kommercielle udfordringer gennem indsigtsbaseret koncept og design.

Besøg Kindly her

Kunsten som grundlag

Det er en udbredt misforståelse at tro, at man alene ved at råde over moderne tekniske hjælpemidler, kan fremstille tryksager, nemt og helt ukompliceret. Men sådan hænger tingene ikke sammen.
Det kræver faktisk sin helt egen kunst, at kunne levere kvalitetstryksager til gode priser, på rette tid og sted. Og samtidig have tilfredse kunder, der kommer igen. Det er vores ekspertise, erfaring og dygtige medarbejdere garant for, og det er den kunst, som vi kan.

Få et tilbud

Vi elsker udfordringer, og vi er altid friske på at give dig rådgivning og et godt tilbud på din næste tryksag.

Bliv ringet op

Nogen gange er det nemmest at tage den over telefonen. Indtast dit nummer, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se vores brochure

Vores profilbrochure gør sig absolut bedst som papirudgave. Du har dog også mulighed for at modtage den direkte i din indbakke.