Få et tilbud

Vi er her for din skyld og elsker udfordringer. Vi er altid friske på at give dig rådgivning og et godt tilbud på din næste tryksag.

  • FÅ ET TILBUD

  • For at hjælpe dig bedst muligt vil vi gerne vide : Oplag/antal; Papir type; Omslag; Farver (cmyk – pantone); Sideantal
  • DINE OPLYSNINGER

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Luk tilbud ønsket
/wp-content/uploads/2018/05/no61-case-img.jpg
Restaurant No 61

Danmarks bedste kogebog

Danmarks bedste Bistro/Brasserie i 2014 (kåret af Den danske Spiseguide); Restaurant No61 i Odense, har udgivet 61 af sine bedste retter i flot bogform og Clausen Grafisk har haft ansvaret for den tryktekniske del af produktionen. Bogen indeholder 61 opskrifter og har smukke og indbydende billeder af Claes Bech-Poulsen. 192 sider, trykt på Arctic Volume High White 150g med hardcover.

Den grafiske tilrettelæggelse samt layout, design og rentegning blev i øvrigt lagt i hænderne hos Clausen Gruppens eget reklamebureau, Kindly i Odense.

Vores arbejde bar hurtigt frugt, da bogen kort efter sin udgivelse blev kåret til Danmarks bedste kogebogsudgivelse i 2014. Efterfølgende gik 61 Licks videre til Gourmand World Cookbook Awards i Beijing og vandt titlen Worlds Best Chef Cookbook 2014.

Denne opgave omfatter:

Tryk og print

Design og opsætning

Rådgivning

Bogbinderi

Skal vi også håndtere dine tryksager?

Clausen Grafisk er leveringsdygtige i alt fra store bogproduktioner til visitkort.

For os er det alfa omega at kvaliteten altid er i top og vi elsker udfordrende produktioner.

Få et godt tilbud

Hvad synes du om denne case?