Få et tilbud

Vi er her for din skyld og elsker udfordringer. Vi er altid friske på at give dig rådgivning og et godt tilbud på din næste tryksag.

  • FÅ ET TILBUD

  • For at hjælpe dig bedst muligt vil vi gerne vide : Oplag/antal; Papir type; Omslag; Farver (cmyk – pantone); Sideantal
  • DINE OPLYSNINGER

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Luk tilbud ønsket
/wp-content/uploads/2018/05/Geranium-3.jpg
Geranium

En dag på Geranium

Danmarks eneste restaurant med tre Michelinstjerner, Geranium i København, rettede i 2017 henvendelse med ønske om at få produceret en bog som skulle afspejle deres historie og position i gastronomiske kredse. Bogen blev til i samarbejde med fotograf Claes Bech Poulsen, som vi har udviklet flere bøger sammen med.
For Geranium var det vigtigt, at bogens design og endelige udtryk skulle afspejle et nordisk look, både i valg af typografi og design men også i det endelige udtryk i form af billeder og farvevalg.
Bogen blev en helbindsbog på 100 sider og trykt på højbulket papir uden nogen former for beskyttelseslak, for at optimere det rustikke udtryk.

I samarbejde med Claes og Geranium stod vi for hele produktionen, fra layout, billedbehandling og rentegning, til tryk og færdiggørelse.

Denne opgave omfatter:

Tryk og print

Design og opsætning

Rådgivning

Bogbinderi

Forædling

Skal vi også håndtere dine tryksager?

Clausen Grafisk er leveringsdygtige i alt fra store bogproduktioner til visitkort.

For os er det alfa omega at kvaliteten altid er i top og vi elsker udfordrende produktioner.

Få et godt tilbud

Hvad synes du om denne case?