Clausen Grafisk - trykkeri, Odense, webdesign, layout, grafisk produktion, tegnestue, clausen, reklamebureau, offsettryk, billedbehandling, webløsninger, design, rentegning, art direction
nyhed

Clausen Kompetencer Cases Kontakt

Nu kan vi tilbyde ...

08-04-2011

Nu kan vi tilbyde ...

Med en øget produktionskapacitet, flere dygtige medarbejdere og nye kompetencer, kan vi fremover tilbyde dig endnu mere, fra vort grafiske hus.
Baggrunden er, at vi netop har udvidet vores forretning ved overtagelsen af vores dygtige kollega one2one. En kendt og anerkendt virksomhed, der i flere generationer har betjent de samme kunder som vi, med tryksager og grafisk produktion, i meget høj kvalitet.


Grafisk ”fyrtårn”

Ved at vi fremover er samlet som én enhed, er der skabt en ny stor leverandør af kvalitetstryk og grafiske ydelser, der fortsat vil have domicil i Odense.
Samlingen indebærer, at vi nu råder over en større produktionskapacitet, flere medarbejdere og mange flere kompetencer. Det betyder, at vi fremover kan være endnu mere fleksible og kan tilbyde dig meget mere. Samtidig er vi også blevet endnu mere konkurrencedygtige.

 

Det glæder vi os til.vaelg_omraade

kontakt_os

Ønsker du at høre mere om dine muligheder?

Så kontakt os ganske uforpligtende - hop direkte ind på kontakt siden - eller ring på nedenstående.

hr288.png

Administration: +45 66 11 30 34
E-mail: Send e-mail


hr288.pnghr892.png

CLAUSEN GRAFISK APS · CIKORIEVEJ 20 · 5220 ODENSE SØ · TLF 66113034 · FAX 66116534  · KONTAKT@CLAUSENGRAFISK.DK
COPYRIGHT 2015